A fotóvillamos energia ismertetése és alkalmazása kompetens partnerrel

Filozófiánk:
“Minőségileg nagy értékű technikai termékeket és komplett rendszereket kedvező áron”

01_kotet1
Az energiaszükséglet témájának tárgyalása több platformon nehezítve van Magyarországon még mindig. Minden oldalról óriási erők csapnak össze, sok érdekcsoport létezik, akik széleskörű anyagi és erkölcsi támogatást élveznek. A céljuk pedig nem mindig az összes információ feltárása és a technológia objektív kiépítése és konstruktív értékelése, hanem esetenként az anyagi, vagy presztízs nyereség maximalizálása.
Ezért semleges oldalról szeretnénk választ keresni és adni arra, hogy mi a szerepe, fontos-e a társadalmi méretű ismeretterjesztés és az oktatás az alternatív energiaforrások részesedésének növelésében, valamint az energiamérlegben? Milyen sikereket ért el Nyugat-Európa a megújulók területén és mi ennek az oka, mik állnak a siker hátterében? Milyen technológiájú elemekről és milyen költségekrő eshet szó egy fotovoltaikus rendszer kapcsán? Az állam milyen szerepet vállal, mit kell/kellene vállalnia a kibontakozás és az előrehaladás érdekében?
Ezért választjuk ismertető és oktatói anyagunk témájának a megújuló energiaforrások egyik fő ágát, a napenergia fotoelektromos felhasználását, ami számos aspektusból kiaknázatlan lehetőségeket nyújt.
Ebben az anyagunkban csak a napenergia szerepéről, ezen belül is a napenergia alkalmazásáról, az alkalmazható fotovoltaikus napelemek típusairól és működéséről szeretnénk írni. Fontosnak tartjuk ezért, hogy ugyan részben csak nagy vonalakban érintsünk egy-két ide tartozó témát, illetve részletesebben is átnézzük a fotovoltaikus rendszerek különbözően összekapcsolt szabályos működését és azok optimális tervezésének, valamint alkalmazásainak lehetőségét, rizikóit és veszélyeit.
A hosszú éves tapasztalatainkon és adatgyűjteményünkön alapuló ismertető könyvünk célja, hogy részletesebben és remélhetőleg egyszerűen, megérthető formában ismertessük a tisztelt érdekődő olvasóval a fotovoltaikus technika történetét, a napenergia jelentését, annak fotovoltaikus alkalmazásának technikai elemzését és lehetőségét.

Akiknek a fotovillamos energia alkalmazásáról szóló könyvünket ajánljuk.
• Magánszemélyeknek
• Üzleti társaságoknak
• Intézményeknek
• Iskoláknak

PV-szakkonyv_tartalomjegyzek-1-211x300

A könyv tartalomjegyzéke itt letölthető!

MEGRENDELŐLAP

FIGYELEM! – SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, CSAK EL?RE UTALÁS ESETÉN!

A könyv ára: 9.900 Ft

E-mail cím:*
Név:
Cégnév:
Telefonszám:
Számlázási cím:
Átvétel módja ésa szállítási költség: Futár szolgálat (Bp: 2025 Ft, Vidék: 2445 Ft)
Futár szolgálat előre utalással (Bp: 2025 Ft, Vidék: 2445 Ft)
Pick Pack Pont utánvéttel (Brt.: 1350 Ft)
Pick Pack Pont előre utalással (Brt: 825 Ft) PickPackPont boltkereső
A kért Pick Pack Pontbolt száma és címe:
Több könyv egy napon történő megrendelése esetén rendeléseit összevonjuk, így csak egy könyv után kell futár, vagy Pick Pack pont költséget fizetnie! (Kivéve postai szállítási költségek) Előreutalás esetén kérjük, utalja át a könyv árát és a kiválasztott szállítási mód költségét az alábbi bankszámlaszámra: K&H Bank: 10401282-50526568-86491009 Fontos változás a PICKPACKPONT szállítási feltételeiben 2014. 04. 09-től:

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Megértésüket köszönjük!