03_kotet1Szerző: Michael Debreczeni
Terjedelem: 58 oldal
Méret: A/5
Ár: 3900 Ft
ISBN: 978-963-08-5176-3

 

Könyvbemutató

Ez a kézikönyv formában elkészített gyakorlati útmutató a biztosítók tapasztalataiból merít információkat a hálózatra működő napelemes rendszerek kiválasztásához, tervezéséhez, kivitelezéséhez és üzemeltetéséhez azzal a céllal, hogy elkerüljük, illetve minimalizáljuk az üzemi kieséseket és az anyagi károkat.

Tematikusan kezeljük ebben a kézikönyvben a tűzvédelmi technikákat, a mechanikai, az elektrotechnikai és biztonságtechnikai szempontokat, valamint a katasztrófavédelem munkáját a napelemes rendszerekkel kapcsolatban.

Ez a publikáció hálózatra kapcsolt napelemes rendszereket tárgyal ki. Legfőképpen tervezőknek, telepítőknek, elektromos berendezéseket ellenőrzőknek, üzemeltetőknek, valamint felületeket bérbeadóknak szól, és útmutatást nyújt a kármegelőzésre a biztosító tapasztalatai után.

Ez a publikáció nem kötelező jellegű. Egyedi esetekben más biztonsági intézkedéseket, vagy szerelési-, karbantartási vállalkozásokat is elfogadhatnak a biztosítók a saját kondíciójuk alapján, amennyiben az itteni technikai specifikációk, vagy irányvonalak nem megfelelőek.

FIGYELEM! – SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, CSAK ELŐRE UTALÁS ESETÉN!

MEGRENDELÉS

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Telefonszám:*
Számlázási cím:*
Átvétel módja ésa szállítási költsége: Futár szolgálat (Bp: 2025 Ft, Vidék: 2445 Ft)
Futár szolgálat előre utalással (Bp: 2025 Ft, Vidék: 2445 Ft)
Pick Pack Pont utánvéttel (Brt.: 1350 Ft bruttó)
Pick Pack Pont előre utalással (Brt 825 Ft) PickPackPont boltkereső
Pick Pack Pont bolt száma és címe: