Ossza meg oldalunkat, hogy megismerhessék barátai, ismerősei a napelemes rendszerekben rejlő lehetőségeket, a technológiai alapjait!

Rendelje meg most, további szakkönyveinket!

Solarize kézikönyv 03_kotet104_kotet105_kotet1

Ha szeretne mélyebben megismerkedni a napelemes rendszerek  és a beruházások tervezésével, kivitelezésével, az elméleti kérdésekkel és gyakorlati megoldásokkal rengeteg képpel és illusztrációval, a Napelemes szakkönyvsorozatunk további köteteiből megteheti! Köteteinket ajánljuk gyakorló tervezőknek és kivitelezőknek, de ajánljuk a napelemes beruházásokat tervez? felhasználóknak is – teljes körű információt kapnak a fotovoltaikus napelemes rendszerekről! A könyvsorozat szerzője, munkatársunk Michael Debreczeni, aki évtizedes tapasztalatokat szerzett napelemes kisebb nagyobb rendszerek és napelemes erőművek tervezésében és telepítésében! Forgassa szakkönyveinket haszonnal!

(A képekre kattintva elolvashatja a könyvismertetőt és a tartalomjegyzéket.)

Most ingyenesen letöltheti e-book-unkat! Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs ívet és elküldjük Önnek a letöltési linket! 

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Cím:*
Tevékenység:* Kivitelez?
Keresked?
Gyártó
Felhasználó
Tervez?
Beruházó

A Greentechnic napelemes e-book letöltéssel egyidejűleg megrendeli a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség Szolár7 ingyenes internetes heti folyóiratát, melyről bármikor leiratkozhat!