Most ingyenes letöltés!

Fotovillamos Energia – napelemes alapismeretek
Szerző: Michael Debreczeni
Ár: ingyenes
ISBN: 9789630832205
Terjedelem: 137 oldal

A kötet ismertetése

Milyen technológiájú elemekről eshet szó egy fotovoltaikus rendszer kapcsán? Az ismertető és oktatói anyagunk témájának a megújuló energiaforrások egyik fő ágát, a napenergia fotoelektromos felhasználását vettük, ami számos aspektusból kiaknázatlan lehetőségeket nyújt. Ebben az anyagunkban csak a napenergia szerepéről, ezen belül is a napenergia alkalmazásáról, az alkalmazható fotovoltaikus napelemek típusairól és működéséről szeretnénk írni. Fontosnak tartjuk ezért, hogy a fotovoltaikus rendszerek különbözően összekapcsolt szabályos működését és azok optimális alkalmazásainak lehetőségét, rizikóit és veszélyeit bemutassuk. A hosszú éves tapasztalatainkon és adatgyűjteményünkön alapuló ismertető könyvünk célja, hogy részletesebben és remélhetőleg egyszerűen, megérthető formában megismertessük a tisztelt érdeklődő olvasóval a fotovoltaikus technika történetét, a napenergia jelentését, annak fotovoltaikus alkalmazásának technikai elemzését és lehetőségét.

Akiknek a fotovillamos energia alkalmazásának alapismereteiről szóló könyvünket ajánljuk:

• magánszemélyeknek
• üzleti társaságoknak
• leendő és tapasztalt napelem szerelőknek.

Solarize kézikönyv 03_kotet104_kotet105_kotet1

Ha szeretne mélyebben megismerkedni a napelemes rendszerek  és a beruházások tervezésével, kivitelezésével, az elméleti kérdésekkel és gyakorlati megoldásokkal rengeteg képpel és illusztrációval, a Napelemes szakkönyvsorozatunk további köteteiből megteheti! Köteteinket ajánljuk gyakorló tervezőknek és kivitelezőknek, de ajánljuk a napelemes beruházásokat tervező felhasználóknak is – teljes körű információt kapnak a fotovoltaikus napelemes rendszerekről! A könyvsorozat szerzője, munkatársunk Michael Debreczeni, aki évtizedes tapasztalatokat szerzett napelemes kisebb nagyobb rendszerek és napelemes erőművek tervezésében és telepítésében! Forgassa szakkönyveinket haszonnal!

(A képekre kattintva elolvashatja a könyvismertetőt és a tartalomjegyzéket.)

Most ingyenesen letöltheti e-book-unkat! Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs ívet és elküldjük Önnek a letöltési linket! 

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Cím:*
Tevékenység:* Kivitelező
Kereskedő
Gyártó
Felhasználó
Tervező
Beruházó

A Greentechnic napelemes e-book letöltéssel egyidejűleg megrendeli a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség Szolár7 ingyenes internetes heti folyóiratát, melyről bármikor leiratkozhat!