Bemutatkozunk…

Cégünk alapvető célja a megújuló energia hatékony felhasználása. Alapvetően napelemek és napkollektorok forgalmazásával, komplett rendszerek kiépítésével foglalkozunk.

Küldetésünk, hogy a hazai felhasználók mind szélesebb köre részesedhessen a mindenki számára elérhető ingyenes és demokratikus energiából, a Napenergiából!

Budapest, 2010. április 27.

Az Alapítók, Acsai László és Kiss Ernő

A Greentechnic Hungary Kft.-ét 2010. évben alapította két nagy múltú hazai vállalkozás tulajdonosa, megújuló energia hasznosító rendszerek értékesítésére, tervezésére és telepítésére.

11919128_1044731025545727_7496274461905438960_n

Minősítéseink:

ISO 9001, ISO 14001, ÉMI A kategória,

IMG_9031- IMG_9032 IMG_9033

IMG_9034  IMG_9041 IMG_9040 IMG_9036  IMG_9043 IMG_9054

Alapító cégek:

Codefon-Solar Kft., mely úttörő szerepében vezette be a magyar piacon a vákuumcsöves napkollektorokat és ma már piacvezető vállalat, több mint 50%-os piaci részesedéssel.

Rinoker Solar Kft., mely szakmai befektetőként számos épületgépészeti vállalatot alapított, (Pakitherm Épületgépészeti Nagykereskedelmi Kft, Immergas Hungária, az Immergas olasz falikazángyár magyarországi vegyesvállalata, Termoroh Impex Srl,)

A Greentechnic Hungary Kft. a napelemes, napkollektoros és hőszivattyú rendszerek nagy- és kiskereskedelmével, megújuló energia-hasznosító rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozik.

Greentechnic Hungary Kft. tevékenysége:

• Napelemes háztartási méretű kiserőművek, közösségi és kereskedelmi célú napelemes erőművek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése.
• Napkollektoros háztartási és ipari nagyközösségi használati melegvíztermelés, napkollektoros fűtésrásegítéses rendszerek, tervezése, kivitelezése, karbantartása.
• Geotermikus és levegős hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítése.
• Akkreditált szakképzés. Cégünk részt vesz a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség akkreditált szakképzési rendszerében. Mérnök és vezető kivitelező kollégáink részt vesznek a hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában.

Napelemes szakkönyvsorozat. Munkatársaink által publikált immár 6 kötetes napelemes szakkönysorozatot jelentettünk meg, mely hiánypótló a hazai szakképzésben és a napelemes piacon.

Az általunk forgalmazott termékek:
  • Amerisolar, Kioto Solar, LG, Kiocera napelemek
  • Würth, Treesystem, Schletter napelemes épületintegrált és szabadföldi tartószerkezetek,
  • PV Guard vagyonvédelmi rendszer
  • Szolárkábelek, túlfeszültség védelmi rendszerek
  • Westech Solar vákuumcsöves- és sík kollektorok
  • ENERGIE termodinamikus szolár rendszerek
  • Tesy indirekt tárolók, sík kollektorok
  • ABB, Fronius, Growatt, Huawei, SMA inverterek,
  • Aermac, Meeting Levegő-Víz, Levegő-Levegő, és Geotermikus hőszivattyús rendszerek

Mérnökirodánkban munkatársaink tervezik, engedélyeztetik a napelemes-, napkollektoros- és hőszivattyús rendszereket.

Partnereinket a budapesti 1600 m2-es raktárunkból közvetlenül szolgáljuk ki, ill. logisztikai rendszerünk segítségével rövid határidővel ellátjuk mind Magyarországon mind a környező országokban is.

Cégünk alapító tagja a Magyar Napelem Napkollektor Szövetségnek.

Cégünk alapvető célja a megújuló energia hatékony felhasználása. Alapvetően napelemek és napkollektorok forgalmazásával, komplett rendszerek kiépítésével foglalkozunk.