p_be_logo_main

Napelemes inverterek

Az ABB a napelemes inverterek legszélesebb termékskáláját kínálja, a legkisebb mikro-inverterektől és háromfázisú füzér inverterektől egészen a megawattnyi teljesítményű központi inverterekig. A napelemes inverterek felhasználása a legkisebb lakossági fotovoltaikus (PV) rendszerektől egészen a több megawattos PV erőművekig terjed. A kínálatot különböző monitoring megoldások egészítik ki, egy globális szolgáltató hálózattal együtt, a megtérülés maximalizálása érdekében.

Az ABB napelemes inverter egységei több mint 40 éves tapasztalatot és az inverter és áramátalakító technológiák terén elért fejlődést tudhatják magukénak, ami hozzájárult ahhoz, hogy az ABB a frekvenciaváltók üzleti szegmensében a világon vezető pozíciót töltsön be, s egyben a szélturbina konverterek legnagyobb beszállítójává váljon.

A napelemes inverter választásakor, az ABB jelentős energetikai és automatizálási technológiai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy az Ön igényeit biztosan szolgálja következendő évekre. Az ABB tapasztalatai megfelelő alapként szolgálnak a tekintetben, hogy a napelemes inverterek terén garantáltan jövedelmező a választás.

Szolár termékkínálatunk

Mikro-inverterek: CDD és MICRO
Füzér inverterek: UNO, TRIO, PRO, PVI – 2 -33 kW
Központi inverterek: PVS800, ULTRA 100 -1500 kW
Turnkey állomások: 440 kW – 3,1 MW
Ellenörző -és kommunikációs rendszerek
Szoftverek: PVSize és StringSizer szoftverek